FIZIOTERAPIA include ansamblul aplicatiilor terapeutice avand la baza utilizarea agentilor fizici. Includem aici undele magnetice, undele mecanice, termoterapia,  mai ales curentii electrici.

Centrul nostru de recuperare medicala va ofera o aparatura de ultima generatie BTL, cu care reusim sa tratam importante efecte antialgice (calmarea durerii), antiinflamatorii (eliminarea inflamatiilor articulare si musculare), decontracturante (eliminarea contracturilor), miorelaxante (relaxare musculara), antiedematoase (eliminarea umflaturilor rezultate din infiltrarea unui lichid seros intr-un tesut celular subcutanat), prin intermediul curentilor de tip diadinamic, interferential si aplicatiei de ultrasunete, laser de inalta putere HIL, Tecar, drenaj limfatic, masaj  prin presoterapie Lymphastim, terapie cu socuri mecanice SHOCKWAVE si terapie revolutionara cu camp electromagnetic de inalta intensitate SIS (2,5T). Se recomanda in tratarea traumatismelor care vizeaza piciorul, genunchiul, coloana vertebrala, si este un tratament excelent pentru tratarea herniei de disc, fara interventie chirurgicala.

SHOCKWAVE

LASER DE INALTA PUTERE HIL

TERAPIE PRIN RADIOFRECVENTA TECAR

SUPER INDUCTIVE SYSTEM SIS

DRENAJ LIMFATIC LYMPHASTIM

TERAPIE CU ULTRASUNET :
Inovatie in terapie cu ultrasunet este aplicatorului independent cu tehnologia unica a campului rotativ, fiind singurul applicator cu ultrasunet de piata care creeaza camp electronic de rotatie, cu ultrasunet precis, fara necesitatea interventie terapetului. Aceasta tehnologie unica permite ca tratamentul sa fie foarte rapid, efficient si confortabil.
Caracteristici si beneficii ale terapiei cu ultrasunet: terapie eficienta si eliminarea riscurilor terapeutice; siguranta maxima asigurata de tehnologia campului rotativ; dozare egala cu ultrasunet pe toata zona tratata.

MAGNETOTERAPIE :
Terapia cu câmp magnetic este o abordare medicală utilizată pentru tratarea durerii și pentru accelerarea vindecării țesutului.
Tehnologia Focused Magnetic Field (FMF)TM (câmp magnetic focalizat) a fost integrată în toţi aplicatorii de magnetoterapie pentru a spori siguranţa operatorilor. Tehnologia FMF blochează câmpul magnetic din aplicator pe partea operatorului. Astfel, în timp ce pacientul beneficiază de tratamentul cu magnetoterapie, terapeutul nu este expus la efectele câmpului magnetic.
Este disponibilă o gamă variată de aplicatori de magnetoterapie. Aplicatorii cu disc sunt recomandaţi în principal pentru extremităţi, în timp ce solenoizii mari sunt folosiţi pentru tratarea regiunii toracice.

ELECTROTERAPIE :
Electroterapia este o forma de terapie care utilizeaza stimularea electrica pentru a ajuta organismul sa se vindece si sa se recupereze dupa ce a fost vatamat.
In general, tratamentul prin stimulare electrica furnizeaza un curent de joasa intensitate, perceput de bolnav sub forma unor pulsatii, care actioneaza asupra muschilor si terminatiilor nervoase.