CP MOTION

Dispozitivele de Miscare Pasiva Continua (CPM) sunt folosite in prima faza a recuperarii fizice dupa interventiile chirurgicale sau traumatismele suferite la articulatiile membrelor inferioare.
Dispozitivul CP MOTION misca continuu si repetat articulatia de-a lungul unei amplitudini de miscare controlata. Tratamentul zilnic creste mobilitatea articulatie, limitata initial.
Terapia asigura antrenamentul in siguranta in timpul fazei de vindecare si recuperare a tesutului cu ajutorul miscarii pasive, reduce durerea postoperatorie si minimizeaza sansele de inflamatie.
Aplicarea terapiei postoperatorie in : inlocuire totala de genunchi/sold; procedura de artoscopie; reconstructive plastic a ligamentelor incrucisate; tratament chirurgical pentru fractura si pseudoartroza.

FISIOTEK

Recuperare pasiva robotizata umar, cot, incheietura mainii. Fisiotek, a fost conceput in vederea mobilizarii active pentru recuperarea medicala a incheieturii mainii, umar, cot, printr-o serie de miscari diferite robotizate.
Terapia asigura antrenamentul in siguranta in timpul fazei de vindecare si recuperare a tesutului cu ajutorul miscarii pasive, reduce durerea postoperatorie si minimizeaza sansele de inflamatie.
Aplicarea terapiei postoperatorie in : procedura de artoscopie; reconstructive plastic a ligamentelor incrucisate; tratament chirurgical pentru fractura si pseudoartroza.

ANALIZOR POSTURAL

Global Postura Sistem foloseste un soft modern de analiza postural.
Dispozitivul este capabil sa evolueze postura globala a corpului sis a identifice posibile deficiente posturale: cifoza, scolioza, hiprlordoza.
Evaluarea posture se realizeaza cu ajutorul a trei fotocamere situate la cele trei nivele ale corpului, care preiau imagini fata/spate lateralul stang/drept pe baza carora softul prelucreaza masuratorile inregistrate si stabileste diagnosticul.

PODOSCOP

Înregistrarea condiţiilor de presiune la nivelul tălpii se efectuează cu ajutorul unui aparat numit podoscop, în care lumina reflectată, direct proporţională cu presiunea, este transmisă calculatorului de către o cameră video. Podoscopul permite cu ajutorul camerelor, prelucrarea amprentei plantare a pacientului si determinarea tipului piciorului (plat, scobit).
Imaginea digitalizată este prelucrată de calculator, porţiunile cu presiuni diferite fiind evidenţiate în culori diferite. Pe imagine se pot distinge poziţia gleznelor, degetele ciocan, eventualele ulceraţii etc.
Indicaţii:Prin purtarea talonetelor se obţine o corecţie dinamică, rezultând îmbunătăţirea treptată a staticii piciorului. Materialul este biocompatibil, evitând astfel apariţia alergiilor de contact şi a micozelor pe piele.
Specificaţii:Proiectarea talonetelor: cu ajutorul unui program pe baza analizei punctelor de presiune -operaţiune supravegheată de către un specialist ortoped;  corectează eventuale probleme ale  piciorului.

Rezultate vizibile in scurt timp

Echipa noastra de medici specialististi este completata de kinetoterapeuti, fizioterapeuti si maseuri

Consultatii medicale

(in curand)

Fizioterapie

(in curand)

Kinetoterapie

(in curand)